Til og fra kort i plast ala manillamærker…

Jeg er kommet i gang med årets gaveindpakning, en ting jeg ynder at sørger for selv. I år har jeg forsøgt med med til og fra kort i krympeplast. Umiddelbart ikke vildt inspirerende, men det skal kombineres med lidt andet, så det bliver hammer flot, bare vent at se 😉 Jeg er da nysgerrig på hvad I andre har fundet på til gaveindpakning, eller hvad I går med ideer hertil. Smid  gerne et link hvis du allerede har været i gang 🙂

God søndag!

SONY DSC

SONY DSC

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Pia H
  15. december 2013 at 18:47

  De er altså seje… hvor køber man krympeplast??

  • Reply
   admin
   16. december 2013 at 19:13

   Mange tak 🙂 det kan man købe i hobby butikker, du skal dog være opmærksom på at Panduro hobby er meget dyr.

 • Reply
  Astrid/Die HausFrau
  15. december 2013 at 20:28

  Det er da en superfed idé! Jeg kan sagtens forestille mig, at det kan blive et hit i flere sammenhænge. Jeg har pyntet mine gave med flethjerter med indbyggede QR-koder. Det tager lidt rigeligt tid, men det pynter! 🙂
  http://www.rocknrollhausfrau.dk/2013/11/diy-skal-vi-scanne-vores-julehjerter.html

  • Reply
   admin
   16. december 2013 at 19:15

   Har lige været et smut forbi din blog og kigge, de er da bare rigtig fine de QR-hjerter 🙂

 • Reply
  Simone
  15. december 2013 at 20:29

  Rigtig god ide 🙂 Det ser super godt ud!

 • Reply
  Jeanet
  15. december 2013 at 21:21

  De er blevet rigtig fine 🙂
  Mine kommer på bloggen i løbet af ugen, så hold øje der

  /Jeanet

 • Reply
  Camilla
  15. december 2013 at 21:27

  Jeg glæder mig til din fortsættelse… En rigtig god ide!

 • Reply
  Lise
  16. december 2013 at 12:27

  Mega fed idé med krympeplast! Hvis man tog en udstanser og skrev numre på så var de jo lige klar til pakkekalendrene også! DET må da prøves! Glædelig jul, du lavet altså nogle fede ting!

Leave a Reply