SolStrejf – hæklet babytæppe…

Uhh jeg har glædet mig til at vise jer det her tæppe, som jeg gik i gang med på min sommerferie i Italien, men først nu har fået gjort færdigt. Tæppet er hæklet i Hverdagsuld – lidt kræs, men  det har hjulpet meget at vaske det, nu er det en del blødere. Jeg har valgt et underspillet mønster, i to nuancer af grå (varm og kold grå), synes det fungere MAX! 🙂
Jeg har sluttet tæppet af ved at hækle en picotkant – fin detalje!

Model: SolStrejf – Opskrift: kvalitid.dk – Nål: 4 – Garn: Hverdagsuld – Farver: varm grå + kold grå

SONY DSCSONY DSC SONY DSCSONY DSCSONY DSC

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Jeanet
  14. august 2014 at 7:48

  Det er MEGA fedt 🙂

 • Reply
  Simone
  14. august 2014 at 10:59

  Wow, hvor er det bare flot 🙂 Det bliver baby, helt sikkert glad for 🙂

 • Reply
  Astrid/Die HausFrau
  14. august 2014 at 21:07

  Du har ret… Det fungerer MAX!

 • Reply
  Trine P
  17. august 2014 at 22:09

  Sikke lækkert mønster. Er mønstret noget du sælger eller ved hvor jeg kan købe? Jeg vil også gerne have fat i mønstret til tørklædet rib for kids, er sikker på at det vil være et hit herhjemme.

  Tak for en super skøn blog

  • Reply
   admin
   20. august 2014 at 18:57

   Hej Trine,
   TAK!!! fedt at andre lige som jeg selv synes det “spiller”. Der er på nuværende tidspunkt ikke en opskrift på tæppet og halstørklædet – det var fri fantasi. Jeg ved ikke om jeg får lavet opskrifter, tiden er knap.

   /Trine

   • Reply
    Trine P
    21. august 2014 at 20:23

    Jamen så vil jeg krydse fingre og holde øje med bloggen, ellers må jeg forsøge at lure opskriften af ud fra billedet 🙂

    • Reply
     admin
     23. august 2014 at 14:28

     halstørklædet er ret simpelt, det er bare hæklet rib. Tæppet er stgm, det er kun farveskiftet der kan være lidt udfordrende at gøre pænt 🙂

 • Reply
  Stine
  26. april 2015 at 20:47

  Hvordan laver du farveskift ☺️

  • Reply
   admin
   26. april 2015 at 21:10

   Hej Stine
   Jeg laver farveskiftet i sidste stgm inden den nye farve ved i stedet for at afslutte den sidste stgm med den nuværende farve, så afslutter jeg med den farve jeg skal fortsætte med, altså den sidste gang jeg trækker tråden igennem løkkerne og afslutter stgm gør jeg det med den nye farve.

   /Trine

Leave a Reply