Sneak peak #4…

Jeg var på Kreativ messe i Fredericia i går, og fik købt garn til julegaveprojekter samt Zpagettigarn til et projekt jeg har haft i tankerne lidt tid, og nu tænkte jeg at det skulle prøve at komme i gang. Jeg er meget spændt på om jeg bliver tilfreds med resultatet eller om jeg ender med at synes det er spild af godt garn, og derfor piller det hel op igen?! Det må tiden vise. Det er farverne jeg har valgt til projektet.

UPDATE: Pille pille op, se hvordan projektet er endt HER – med et twist…

SONY DSC

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Karen Elisabeth
  27. oktober 2013 at 14:52

  Lækre farver… Lige mig ;0)

 • Reply
  Mette
  27. oktober 2013 at 16:37

  Spændende hvad de skønne farver ender ud i 😉

 • Reply
  Anja
  27. oktober 2013 at 16:38

  Flotte farver….

 • Reply
  Simone
  27. oktober 2013 at 19:33

  Lækre farver. Passer godt til efteråret.

Leave a Reply