Sneak peak – 2i1…

I er heldige i dag, I får nemlig lov til at få en lille smagsprøve af de to projekter jeg har sat mig for at holde 100% fokus på den kommende tid (ej okay nu lyver jeg vist, 90% ;-)).

Jeg har fået lidt mere Kauni hjem til vores nye sofatæppe, som jeg også omtalte i dette indlæg HER.  Garnet har jeg købt ved YarnFreak. Projekt sofatæppe ligger dog stille i denne tid, idet jeg er i fuld gang med andre firkanter, hvad det skal blive til må I vente lidt endnu med at få at vide, men det bliver meget farverigt 🙂

Update: Se det færdige resultat af de farverige firkanter HER.

Der er endnu flere farver på vej 🙂
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Simone
    10. juni 2013 at 8:40

    Du er simpethen så inspirerende :0) Du kommer fra to -> ta da, på ingen tid. Du er virkelig imponerende.. Det her Kauni projekt, det glæder jeg mig til at se dig komme igang med. Jeg går selv med en drøm om at lave det samme tæppe som Jeanette, men pyha, er bange for det tager 1000 år 😀

Leave a Reply