Sagt med et lille smil på læberne…

Mangler simpelthen inspiration. Jeg har ingen kreativitet i mig for tiden, og ingen lyst til at være kreativ. Jeg synes hver gang jeg tager fat i noget, så tager det for lang tid før jeg har det færdige resultat eller det bliver slet ikke så fedt som jeg havde forstillede mig. Jeg har lyst til at være produktiv, komme med nye spændende inspiration, men nej, alt hvad jeg tager fat i for tiden falder til jorden. Puha! Fortiden kan jeg næsten ikke holde ud at se på alle de kreative menneskers mange fine ting de får produceret, helt og særdeles fordi jeg synes det er pisse irriterende at de har så meget energi, fantasi og inspiration! Det her er naturligvis skrevet med et lille smil på mine læber, men helt ærlige ord 🙂

Jeg var jo ellers hoppet på 12 months of knitting, men mit marts projekt har jeg sendt til min mor, og jeg har ikke besluttet hvad jeg skulle lave i april. Nu bliver april en med fri fra strikkeprojekter, og med fokus på at finde et nemt og simpelt strikkeprojekt til maj.

Jeg er jo godt klar over jeg ikke er den eneste i verden der sidder med denne følelse. Og derfor er jeg vildt nysgerrig på hvordan I andre har fundet glæden, inspirationen og energien til at være kreativ igen, og blærer jer med det?

//Trine

 

SONY DSC

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Pernille
  9. april 2014 at 20:12

  Åh jeg kender det så godt. Det er også længe siden, der er kommet noget kreativt fra mine hænder, bort set fra et påsketræ med hamaperler. Jeg har bare besluttet, at det må være ok med en pause og så kommer lysten vel tilbage igen. Og så glæder jeg mig til at andre forhåbentlig kommer med gode råd her som jeg også kan suge til mig.

 • Reply
  Helle - garnkoglen
  9. april 2014 at 23:51

  Ah, så er det da ikke kun mig, der er gået i stå..

  Har egentlig en del ideer, men trangen til at komme i gang udebliver – og mener ikke jeg skal lave noget, hvis lysten ikke er der.

  Men er overbevist om, at det nok skal komme igen – synes egentlig tit jeg går kold i årets første måneder.
  Pludselig, så er er aktivitet igen, er jeg sikker på 🙂

 • Reply
  Libbie
  10. april 2014 at 8:53

  Åh hvor jeg kender det Trine. Jeg kan også have den tilstand hvor jeg bobler af kreativitet men mangler energien og kan ikke overskue en skid…
  Men som regel vender det hele tilbage med fornyet power 🙂
  kh

 • Reply
  Mette
  10. april 2014 at 13:08

  Ja det er da træls.. måske skulle du kigge et andet sted hen i en periode..? Ud i skoven..? Eller lave små projekter som hurtigt bliver færdige? Eller hækle firkanter..? De bliver hurtigt færdige, men ender med at være et større projekt..? Du kender selvfølgelig svaret bedst selv 🙂
  Jeg har som regel mange projekter igang på samme tid og så arbejder lidt løbende på det jeg nu har lyst til. Det giver en masse rod.. også i mit hoved, men lige nu fungerer det for mig.
  Håber du finder den igen 🙂
  Mange hilsner,
  Mette

 • Reply
  Astrid/Die HausFrau
  10. april 2014 at 15:04

  Jeg synes, at der er flere, der taler om krea-udfordringer i øjeblikket! Du er den 4., jeg læser om inden for en uge… Måske er det noget, der smitter? :O
  Jeg plejer at skifte medie… Eller også simpelthen bare holde en pause. Jeg mister som regel lysten, fordi jeg får gjort det kreative til noget, “jeg skal.” Når jeg så holder en pause, kommer jeg til at savne det så meget, at jeg slet ikke kan holde mig væk igen…

 • Reply
  Sine Smed
  16. april 2014 at 11:20

  Der er bare nogle perioder hvor at overskuddet og lysten til at være kreativ ikke er eksisterende. Det skal nok komme igen. Mit kommer typisk i forbindelse med stress eller hvis jeg er trist.
  Så der er ingen grund til at slå sig selv i hovedet over at der ingen kreativitet er. Så hold en pause fra det kreative, så kommer lysten lige pludselig igen. Indtil da, nyd det dejlige forår.
  God Påske

Leave a Reply