Rib It – Hæklet tehætte…

…eller kaffehætte?! Det er i hvert fald det denne hætte er lavet til – at holde stemplekandekaffen varm. Den passer til en Bodum stempelkande af 1 liter. Har hygget mig og nydt at hækle den af rester af Engleuld fra skuffen. Jeg har en svaghed for rib, til hætten er brugt halvstangmasker i bagerste led. Jeg har haft gang i symaskeinen for at sy et mellemlag af Thermium i, samt for. Thermium har to fordele, giver tehætten en fasthed så den ikke bare falder sammen som en klud, samt har den termodelen, så hætten holder bedre på varmen.

SONY DSC SONY DSCSONY DSCSONY DSC

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  Mette
  23. januar 2015 at 18:07

  Hvor ER den flot – og ja, jeg synes også at kaffen skal være varm 🙂

 • Reply
  Anne-Kirsten
  14. november 2015 at 16:06

  Hvad måler din fine varmer? ?Føler mig lidt inspireret til at forsøge at gøre dig kunsten efter.

 • Reply
  Nina
  13. marts 2016 at 17:42

  Øhm, hvordan finder jeg opskriften på denne?? 😉

 • Reply
  Helene Pedersen
  11. april 2016 at 21:58

  Jeg er også meget interesseret i en opskrift 😀

  • Reply
   admin
   22. april 2016 at 11:03

   Jeg vil så gerne nå at skrive alle opskrifter, men tiden er knap, så kan ikke lige sætte et tidsperspektiv for en opskrift 🙂

   /Trine

   • Reply
    Helene Pedersen
    20. juni 2016 at 21:22

    Okay, så må jeg bare glæde mig til at den kommer 🙂

 • Reply
  Ida Lind Østergaard
  29. september 2016 at 19:40

  Ej hvor den flot 😀
  Er der en opskrift på vej ? Kan ikke helt gennemskue hvordan du har lavet den ;D

 • Reply
  Ida Lind Østergaard
  29. september 2016 at 19:41

  eller bare en beskrivelse af hvordan du har fået den “foldet” og hæklet sammen 😀

  • Reply
   admin
   30. september 2016 at 9:07

   Hej Ida
   jeg har hæklet to ligestore rib-stykker. På hvert rib-stykke har jeg syet et lag termo og forstof. Derefter har jeg lagt de to stykker ret mod ret og syet sammen. Da der er 6 lag, bliver det ret tykt, så det kræver lidt tålmodighed at sy det sammen, og muligvis en symaskine der er i stand til at sy igennem så mange lag 🙂

   /Trine

 • Reply
  Victoria
  27. oktober 2016 at 18:36

  Hej Trine, jeg er helt vild med strukturen på hækleriet her, men jeg kan ikke få mit til at få strukturen… Jeg hækler med halv stangmasker i bagerste maskerede hver gang jeg vender arbejdet….. Men jeg får slet ikke lige så udtalte rib…
  Måske du har nogle tips? 😊

 • Reply
  Vita Laut Bach
  3. januar 2017 at 11:08

  Hej…
  Sælger du thehætten❣

  Mvh Vita

  • Reply
   admin
   5. marts 2017 at 16:52

   Hej Vita
   nej det gør jeg ikke 🙂

   /Trine

Leave a Reply