Print-selv madplaner…

Jeg har altid lavet madplaner. Det er en fordel når jeg handler ind til en uge af gangen. Jeg har bare haft lavet sådan en meget kedelig skabelon, som jeg har printet ud efter behov, men nu er det slut med kedelig madplaner. Forleden dag tippede ibsen om disse meget fine og farverige madplaner. De er jo lige mig, så wupti, dem har jeg downloaded HER, og den første bliver allerede taget i brug i dag 🙂
God 2. pinsedag 🙂

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Stinemor
  20. maj 2013 at 20:31

  De er så fine de planer. Vores madplaner bliver skrevet ind i et hæfte og gemt uge for uge, så der er lidt inspiration at hente til fremtidige uger 🙂

 • Reply
  madplan
  27. maj 2013 at 22:24

  Ja, de er godt nok fine. Min kæreste og jeg laver vores madplaner på http://www.madplanuge.dk og der bliver vores madplaner automatisk gemt så vi kan hive dem frem til inspiration senere hen.

Leave a Reply