Pimp dine ting #4 – Opbevaring…

Der sker så mange nye ting i rækkehuset for tiden. Ud over vinduer og gang, som jeg tidligere har skrevet om, så har jeg endelig fået gjort lidt ved kontoret/hobbyrummet. Jeg har nemlig fået taget mig sammen til at male vores skrivebord. Resultatet er blevet SÅ godt. Det kan være jeg en dag viser det frem for jer 🙂

Men nu hvor jeg var i gang med at male, så fik jeg købt mig en mat sort spraymaling, og fik pimpet lidt forskellige opbevaringsbeholdere.

1) Den store dåse har der tidligere være modermælkserstatning i (se 3. billede). Jeg synes dåsen er super fed, så den har nu fået plads på skrivebordet med mit grej i.

2) Den lille keramikkrukke med kork-låg, har jeg købt for en 5’er i en genbrugsbutik, i foråret. Den havde en hæslig farve, men nu er den blevet super fed og moderne, igen 🙂

3) “Tigerglasset” er såment bare et fint syltetøjsglas, og et plastikdyr, købt i Søstrene Grene. Tigeren er limet på låget med kontaktlim, og derefter er låget og tigeren blevet malet.

Enkelt? ja, fedt? det synes jeg 🙂


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Die HausFrau
  1. august 2013 at 14:18

  Så enkelt… og SÅ fedt et resultat. 🙂

 • Reply
  Emilie
  1. august 2013 at 21:32

  Det er nu lidt fascinerende, hvor lidt der nogle gange skal til for at gøre noget sejt. Enkelt, men flot.

 • Reply
  Frk. Smed
  2. august 2013 at 10:33

  Sikke en dejlig blog du har. Har efterhånden fået læst den helt.
  Jeg har tilmeldt mig som fast læser på bloglovin, glæder mig til at følge dig fremover.

 • Reply
  Nuller ByNuller
  5. august 2013 at 18:36

  Hvor er det fint. Og egentlig så enkelt;)
  tak for inspiration.
  Jeg har selv købt spraymaling til et sæt lamper, måske jeg skal have fundet nogle flere små ting, der skal have samme tur. Dette var i hvert fald nogle gode bud. Jeg liker indlægget;)

  /Nuller

Leave a Reply