Opskrift på Frida Flæsebluse

TA DAA!!! endelig langt om længe har jeg fået lagt sidste hånd på opskriften på Frida Flæsebluse. Endnu en gang et design til de mindste piger. Jeg har denne gang prøvet, at lave opskriften i 3 størrelser. Jeg er lidt spændt på denne offentliggørelse, af flere grunde; det er første gang jeg udgiver en opskrift i flere størrelser. Det der med graduering, det er lidt af en opgave for en nybegynder. Derfor har jeg denne gang valgt at benytte mig af testhækler, og i den forbindelse skal lyde en tak til de fantastiske damer, som har hjulpet mig, og ikke mindst de mange henvendelser både på IG, Facebook og mail, for at melde sig som testhæklere – TAK! Det er bestemt ikke sidste gang jeg benytter mig af denne hjælp 🙂
Endelig så så er et nyt tiltag, en printvenlig opskrift, idet jeg igennem tiden har haft rigtig mange henvendelse om printvenlige versioner af mine opskrifter – det får I derfor nu. Det har også medført at jeg har lavet et layout, som jeg vil bestræbe mig på at bruge til mine fremtidige opskrifter. Jeg håber I vil tage godt imod dette design, og dele jeres versioner under #FridaFlæsebluse.

Skulle I have spørgsmål til opskriften eller finder I fejl, så skriv endelig en kommentar til dette indlæg, så vi kan dele erfaringer 🙂

UPDATE! Opskriften er siden den første udgivelse, blevet opdateret. Du kan købe opskriften i webshoppen, som du finder HER

Se Camillas version HER, Karins HER

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply
  Anita
  19. juni 2016 at 18:23

  Hvor er den bare sød! Flot arbejde!

 • Reply
  Cathrine
  22. juni 2016 at 12:17

  Er der en fejl i omg 1 i 9-12 mdr? Synes jeg mangler er lm hul før de sidste 15 stgm?

  • Reply
   admin
   24. juni 2016 at 19:20

   Hej Cathrine
   det kan sagtens være, det manglede nemlig, troede bare jeg havde fået det tilføjet ved alle str. 🙂

   Tak for tippet, jeg får det rettet 🙂

   /Trine

 • Reply
  Gertrud Joyce Borchsenius
  13. juli 2016 at 21:42

  Den er så flot! Jeg har lige et spørgsmål til 1. omgang. Vender du efter du har sat lm sammen med en km? og i så fald – vender du så med en lm? jeg synes det ser lidt “skævt” ud hvis jeg bare hækler videre uden at vende inden 1. omgang…

  • Reply
   admin
   17. juli 2016 at 16:12

   Hej Gertrud,
   hvor i opskriften er du? kraven eller?

   /Trine

 • Reply
  Maj Alexandra
  17. august 2016 at 23:08

  Hvor er det altså en flot trøje!
  Jeg dog forvirret over, at der i opskriften ved bryst og ærmer, 9-12 mdr, under omgang 1 står (126) – jeg går ud fra at det er mængden af masker efter omgangen. Jeg kan dog ikke få det til 126 masker, men derimod 103 masker eftrr omgangen. Er det korrekt?

  • Reply
   Maj Alexandra
   17. august 2016 at 23:10

   Og jeg retter lige mig selv – nu får jeg det til 126 masker 🙂 Glemte at tælle dobbeltmaskerne med 🙂

 • Reply
  Lone Skov
  14. marts 2017 at 12:09

  Hvor er dine opskrifter bare skønne! Tusind tak, fordi du lader dem være gratis tilgængelige! Det er virkelig gavmildt og god stil! Glæder mi til at prøve dem!

 • Reply
  admin
  14. marts 2017 at 15:37

  Hals åbningen er til den store side, så jeg overvejer, inden længe, at lave en justering af opskriften!

 • Reply
  Emma hansen
  18. december 2017 at 20:08

  Jeg elsker denne trøje! Men jeg ville ønske den var i en størrelse fra 0-9 måneder. Er det noget du vil lave en gang?

  • Reply
   admin
   18. december 2017 at 21:03

   Hej Emma
   tak for roserne 🙂 Det kan jeg ikke udelukke at jeg gør, men jeg kan heller ikke sige hvornår jeg evt. vil gøre det – du ved tiden 🙂

   /Trine

 • Reply
  Melanie
  13. februar 2019 at 13:04

  Super fin bluse. Den ville jeg gerne prøve at lave til min datter. Kan den hækles i andet garn? – evt rent bomuldsgarn, eller vil den blive for “tung” og stiv i det, hvis du forstår hvad jeg mener? Eller hvad med en blanding af bomuld/ merino uld? 🙂
  Mvh. Melanie

  • Reply
   Trine
   16. februar 2019 at 13:14

   Hej Melanie
   Jeg er bange for den bliver for tung for du vælger bomuld eller en blanding.

   /Trine

Leave a Reply