Opskrift – Bling-bling nissehue, voksen…

TA-DAAAA!!! Jeg har  glædet mig til vise jer denne smuksak. Planen var, at lave en “nissehue” som ikke var alt for julet, som jeg rent faktisk ville vælge at tage på, en dag ned igennem byen. Og det er bestemt lykkes. Jeg er SÅ tilfreds med dette resultat. Nok et af mine projekter jeg er blevet aller mest tilfreds med. Jeg er gået all in på guldtråd, og det gør den så top nice og BLING-BLING.  Samtidig på en helt afslappet facon, synes jeg. Farvevalget er naturligvis også gennemtænkt – Jeg har i år købt det lækreste uld og kasmir halstørklæde i den mørkeblå farve, og det skulle huen passe til. Og så er jeg altså nede med bordeaux fortiden. De to farver går rigtig godt sammen!

UPDATE! Opskriften på nissehuen i børne størrelse finder du HER.

Model: Bling-Bling nissehue, voksen – Str.: 50-55 cm. – Nål: 3 + 3,5 – Garn: Filcolana, arwetta classicFarver: 1 ngl. bordeaux (fv. 245) + 2 ngl. Blue nights (fv. 195) – Tilbehør: guldtråd + pap og saks til at lave pompom

SONY DSC SONY DSCSONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Kristina // Frøken Lyngsø
  21. november 2014 at 13:37

  Wow, hvor er den flot! 🙂 Jeg er igang med en hue i en skøn farve, men nu ærgrer jeg mig helt over, at jeg ikke havde tænkt på at strikke guldtråd med i den som du har gjort her med din hæklede nissehue – det må jo bare betyde, at jeg skal strikke endnu én, nu med guldtråd.

 • Reply
  Helle - garnkoglen
  22. november 2014 at 0:08

  Hold nu op, hvor er den skøn! Mega lækker! Julet og så alligevel ikke – præcis som du beskrev! Og skønne farver sammen – også inkl guld! Gå du bare ned i byen med den.. 😀

 • Reply
  Malene
  8. december 2014 at 18:17

  Jeg har flere gange været inde på din hjemmeside og også set den her hue. Jeg tror altså, at jeg snart må i gang med den. Flot farvekombination og mønster 🙂

  • Reply
   admin
   8. december 2014 at 19:30

   Ja kom endelig i gang, du fortryder ikke 🙂 Mange tak for dine ord, det betyder rigtig meget!

   /Trine

 • Reply
  Helene
  30. juni 2015 at 22:59

  Hvordan er det har du bruger i forhold til bomuldsgarn, jeg har nemlig det fineste bomuld jeg gerne vil lave den af, mon det ændre på størrelsen?
  Fantastiske fine opskrifte du har lavet

 • Reply
  Josefine
  15. juni 2016 at 0:22

  Hej Trine.
  Jeg er netop i gang med denne opskrift. Jeg har været på jagt efter guldtråd/sølvtråd, men jeg har gang på gang købt noget der var for tykt, så huen udvidede sig fra 19. omg. og frem.

  Må jeg spørge hvor du har købt din tråd henne og ca. hvad det kostede (fandt noget tråd der måske kunne bruges men som var ret dyrt).
  Er det på tykkelse med sytråd eller tykkere?

  Mvh. Josefine

  • Reply
   admin
   15. juni 2016 at 21:06

   Hej Josefine
   det jeg har brugt er er tyndt som sytråd. Jeg købte det ved Martha i Kolding og mener jeg gav under 50 kr. for en rulle, og der er til rigtig mange nissehuer i 🙂

   /Trine

Leave a Reply