Om et babytæppe og en rigtig god kollega…

…som i sidste uge gik på barsel – det var både med glæde og ærgrelse at skulle sige på gensyn til hende. Jeg er rigtig glad på hendes vegne, at hun skal hjem og vente på den lille nye verdens borger. Men det er bare så surt, at skulle undvære en så sød og så dygtig kollega (total egoistisk sagt), men det er det altså, for hun er typen der i høj grad kvalificere sine kollegere, hun er inspirerende og sød!
Jeg sendte min kollega på barsel med dette hæklet babytæppe – Bjergtop. Opskriften er fra Lutter Løkker. Farvevalget var på ingen måder svært, for det er “Hanne-farver” hvis du spørg mig 🙂 Jeg synes ikke at opskriften faldt mig let, jeg brugte rigtig længe på at knække koden “farveskiftet”, så det så ordentligt ud, og det er muligvis årsagen til at der heller ikke var mange eksempler at finde ,på folk der har lavet dette tæppe. Da jeg har hæklet i en lidt tynder garn (med dobbelt tråd), har jeg slået lidt flere masker op, for at få en ordentlig størrelse tæppe.

UPDATE! nu med link til video der viser hvordan farveskiftet kan laves på en ordentlig måde, du finder videoen HER – Det der vises omkring 1:20 min. inde i videoen, gjorde jeg med den farve, som jeg skifter fra. Ved 1:40 min. hækles ‘strengen’ fra den nye farve med, og efterlader derved et pænt hul mellem de to farver.

Opskrift: Lutter Løkker – Model: Bjergtop – Nål: 4 – Garn: Drops Alpaca – Farver: lysegrå, mellemgrå, mørkegrå + rust

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  DorteS
  23. februar 2016 at 19:36

  Hvor er det fint!! Hun er heldig! 🙂

 • Reply
  Sara
  14. marts 2016 at 17:44

  Hej kvalitid.
  Jeg kæmper med denne opskrift og sukker dybt! Kan du hjælpe med hvordan du har lavet farveskiftet?

  • Reply
   admin
   4. april 2016 at 21:31

   Jeg vender ligetilbage med en forklaring og et link til en video 🙂

   /Trine

  • Reply
   admin
   26. april 2016 at 19:43

   Nu med link i blogindlægget til video om farveskiftet 🙂

Leave a Reply