Ny feature på bloggen – kig forbi og se hvilken…

Nu er det muligt at I kære læsere/følgere kan upload billeder sammen med jeres kommentar her på bloggen. Jeg har installeret denne feature med henblik på at I kan vise fx jeres versioner af projekter som jeg er eller har været i gang med. Eller billeder af andre ting som jeg opfordre jer til at vise frem. Jeg håber I synes om det og vil gøre brug af funktionen.

God weekend der ude!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Camilla
  14. juni 2014 at 7:23

  Det er sørme smart! Jeg er selv ved at rykke min blog til wordpress, måske du vil dele, hvilken plugin du har brugt? Jeg kan forestille mig det kan give en god debat, blogfolk er vilde med at blive inspireret og inspirere andre 🙂

  • Reply
   admin
   16. juni 2014 at 19:13

   Åhh kan ikke lige på stående fod huske hvad den plugin hedder, så snart jeg er ved en computer kan jeg se det og skriver det til dig Camilla

   /Trine

 • Reply
  Sine Smed
  14. juni 2014 at 23:06

  hvor er det smart! Glæder mig til at følge med i de kommende kommentarer

Leave a Reply