Nede med Kauni…

Mange af jer har helt sikkert spotte Jeanettes meget flotte tæppe i Kauni, som hun netop er blevet færdig med. Hold op jeg er så misundelig på det tæppe, og ikke mindst hendes kreativitet – misundelig på den fede måde!

Men så er det jo godt at jeg for en uges tid siden var forbi Tante Grøn, og handle Kauni garn ind, har nemlig besluttet at jeg ville lave et tæppe i Jeanettes firkanter, og det har jeg da overhovedet ikke fortrudt nu hvor jeg har set resultatet af hendes evighedsprojekt 😉 

Så det er jo bare om at komme i gang, projektet har lange udsigter, men det er jo godt også at kunne fordybe sig (er der nogle der påstår).

Jeg viste manden tæppet i morges, og nu har jeg hans fulde opbakning til at lave og købe garn ind til tæppet – hihi 🙂

De farver jeg indtil videre har har fået hjem
Er så småt kommet i gang 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Pernille Ibsen Hauge
    22. april 2013 at 12:05

    Kan godt forstå dig, sådan havde jeg det også, da jeg så hendes flotte tæppe. Lige nu har jeg dog gang i en pude til den nye sofa, så tæppet må vente. Men så kan jeg måske få fifs fra dig bagefter 🙂

Leave a Reply