Med på moden…

Som mange nok har opdaget, så sælger Søstrene Grene for tiden illustrationer af Karina Bækkelund. Jeg synes de er rigtig fine, og jeg er især vild med hendes “badevinge-illustartioner”, som jeg synes er dejlig humoristiske, som jeg sætter meget pris på 🙂 Se mange flere illustrationer HER. 
Den ene illustration har fået plads i stuen, og den andet har fået en fin plads på mindstemandens værelse.

Der er flere fine illustartioner at købe i Søstrene Grene (af andre kunstrer, men jeg synes man skal passe på med at ikke overdrive bare fordi det er billigt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Frk. Hansen
    1. juli 2013 at 15:04

    De passer da også bare perfekt ind! Sikke noget fint keramik du har i stuen 🙂
    Hav en skøn dag i regnen 😉

Leave a Reply