Love at first sight…

Nogle vil måske mene, når jeg fortæller at jeg først nu et stødt på Moss Copenhagen, at jeg har levet under en sten 🙂 Det kan sagtens være de har ret, men nu er jeg altså kravlet ud under stenen, og er blevet total vil med deres tøj – det er jo lige mig!

Lækker lækker basis kollektion, lige min smag. Selvom udtrykket/designet er helt nede på jorden og den mere afslappet stil, så er det bare så cool med et par stiletter, lækre smykker. Så meget min hverdags- og fest-tøjs-stil.

Jeg har netop købt denne lækre buksedragt, Louisiana, som jeg havde på til barnedåb i går, med mine blå stilletter, som jeg har vist HER og en læderjakke.

Mit næste tøj køb er helt sikkert Kalle jumpsuit, Elle knit og Rika stud pants (og en masse andet ). 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Frk. Hansen
  10. juni 2013 at 20:31

  Hvor sidder den dog perfekt på dig! -Jeg har været i den.. Det var virkelig ikke noget kønt syn :-/ Øv øv.. Men den Kalle der, den havde jeg ikke lige set var kommet. Måske den model er bedre til mig! 😉
  Tak for tippet
  Hav en dejlig dag

 • Reply
  Anita
  11. juni 2013 at 9:17

  Jeg har har åbenbart også ligget under en sten 😉 Skal da bestemt ha kigget mere på de lækre sager…
  Buksedragten sidder SÅ flot på dig! Du ser super godt ud 🙂

Leave a Reply