Lille ny…

Jeg er i gang med at færdiggøre opskriften på det nye design, som jeg kalder for Godt begyndt jakke. Lige nu er jeg ved at finde lidt bye testhæklere. Jeg har ellers haft en håndfuld jeg har gjort brug af, og det har været rart, men nu tænker jeg det er tid til at få lidt nye øjne på mine opskrifter, for nu kender de tidligere testhæklere mine opskrifter for godt, og det kan der jo også være en ‘fare’ ved 🙂 Så om 3 uger og 1 dag, senest, håber jeg på at kunne sende denne lille nye ud i verden!
Hæklefastheden hedder 19-20 fm x 26 rk på 10 x 10 cm. Jeg har selv testhæklet opskriften i henholdsvis 1 tråd Onion wool & neddles no. 4 og 2 tråde Alpaca2 fra Isager.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Helle
  18. juli 2017 at 21:52

  Sikke en flot trøje du har på vej 😃. Hvad skal det til for at blive tester? Jeg har tidligere hæklet og strikket meget, og har nu “opdaget” det igen, og dejligt er det så, at der er børnebørn på vej 😉

  • Reply
   admin
   19. juli 2017 at 9:27

   Hej Helle, mange tak for rosere 🙂 Jeg har fundet testhæklere for denne gang, men vil da lige svare på dit spørgsmål 🙂 Man melder blot ind når nogle søger. For mig personligt, vil jeg gerne se lidt af det folk har lavet tidligere, det giver mig en fornemmelse af deres erfaring, der stil mm.

   Og tillykke med de kommende børnbørn, håber de får glæde af hjemmestrik og hæklerier 🙂

   /Trine

 • Reply
  Camilla Lindhardt Bertelsen
  24. november 2017 at 15:14

  Hej Trine

  Jeg vil gerne snart til at begynde at hækle baby/børnetøj og overvejer at kaste mig ud i denne fine cardigan. Jeg synes ikke umiddelbart, jeg kan se hvilke størrelser opskriften er i?
  Har du andre nemme begynderopskrifter på bukser?

  • Reply
   admin
   18. december 2017 at 21:07

   Nej desværre ikke.

  • Reply
   admin
   18. december 2017 at 21:08

   Str. på cardiganen finder du under beskrivelsen som du finder under fanen shop.

Leave a Reply