kvalitid 2.0…

Helt uden at advare jer har jeg, ligesom en del andre bloggere, valgt at flytte. Det var tid til forandring, og tid til at mulighederne blev flere. Jeg må være ærlig at sige, at det har ikke bare været sådan lige at flytte. Det har været en lærerig proces, hvor min bedre halvdel har stået som mål for min korte lunte. Men jeg er godt gift og han har stået flytningen igennem, han har støttet mig, og været yderst behjælpelig med bl.a. at skaffe serverplads til mig og skrevet de koder der har været nødvendige.

Bloggen er en ikke helt færdig, I vil opdage at der ofte vil ske nogle ændringer her inde. Men jeg håber I synes om det I ser og det I med tiden får at se.

//Trine

header 2

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Jeanet
  7. oktober 2013 at 19:58

  Jeg kan godt lide din nye hjemmeside, for det er vel det det er 🙂

 • Reply
  Simone
  8. oktober 2013 at 16:42

  Spændende 🙂 Mon du vil lære fra dig? 🙂 Jeg er selv ikke specielt god til at regne det hele ud :/

 • Reply
  Astrid/Die HausFrau
  8. oktober 2013 at 19:53

  Jeg er også midt i en flytning… og jeg har endda valgt den nemme løsning, hvor jeg er blevet på blogger og bare ændret adresse… Men det er sørme ikke let… 🙂
  Var det let at flytte på bloglovin? Jeg er lidt nervøs for denne sidste del af flytningen….
  Kh Astrid

 • Reply
  Mette - Albertemor
  8. oktober 2013 at 21:47

  Tar hatten af for at der er så mange af jer der gør det. Kan forstå at der er mange flere muligheder.
  Selvom jeg har en it-nørd til mand så tror jeg bare ikke jeg tør springe ud i det lige nu. Men flot ser det ud.

Leave a Reply