KREAKÆDE – vil du være med?…

Jeg har fået en ide – kan I huske i gamle dage, hvor vi sendte kædebreve rundt, vi delte surdej og kagedej, som vi skulle bage med og tage noget fra for så at sende det videre til en ny person, som skulle gentage dette? kan I huske det? det var da faktisk lidt hyggeligt synes jeg.
Det har givet mig inspiration til at sætte en kreakæde igang. Hvad siger I til, at jeg starter et projekt, uden rigtig at vide hvad det er og hvad det skal blive til. 
Så håber jeg der er en masse der vil smide en kommentar om at de gerne vil være med i kæden. Så sender jeg projekt videre til første kvinde/mand? der har smidt en kommentar. Hun laver så lidt videre på projektet (som hun nu synes det skal fortsættes) og sender det derefter videre til næste kvinde i “kommentarrækken”. Så ser vi hvad vi får ud af det.

Jeg ved ikke om det giver mening, men det håber jeg 🙂

Jeg vil gerne sætte flere projekter i gang, hvis nu der sidder nogle der ude der gerne vil være med, men som måske ikke hækler eller strikker. Jeg kan også starte en illustration, som der skal tegnes videre på? sig til. 

Jeg sætter en deadline, for hvornår projektet/projekterne skal sendes retur til mig, når der begynder at tikke deltagere ind, og  jeg sender projektet afsted. I den forbindelse vil der nok også kommen en regel om hvor meget hver person må arbejde videre. Det finder jeg lige ud af 🙂

Del gerne legen på jeres blogs, Facebook, Instagram eller andet sted, og brug billedet ovenfor. 

Jeg håber I vil lege med 🙂
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  Pia Bøgelund Ravnholt
  27. marts 2013 at 12:41

  Hej.
  Det lyder umiddelbart som en sjov idé, så uden at vide, hvad det egentlig er, jeg siger ja til, vil jeg gerne deltage.
  Inspirerende blog!

 • Reply
  Hos Frøken Jensen
  27. marts 2013 at 16:24

  Jeg er med ;O)

 • Reply
  Anonymous
  27. marts 2013 at 22:26

  Jeg er frisk!

  http://boythatswoolly.blogspot.dk/

 • Reply
  ih
  31. marts 2013 at 8:33

  Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

 • Reply
  Pernille Ibsen Hauge
  1. april 2013 at 15:02

  Jeg vil også gerne lege med! Det bliver sjovt…

 • Reply
  ih
  5. april 2013 at 12:01

  Hov, min kommentar er blevet fjernet..?
  Jeg vil nu stadig rigtig gerne være med! 🙂
  Mvh. Maria D

 • Reply
  von Rix
  7. april 2013 at 11:21

  Hej.
  Sjov ide, jeg vil også gerne være med.
  Hilsen Rie
  vonrix.blogspot.com

 • Reply
  Tina Bøgelund Eilenberger
  9. april 2013 at 9:08

  Jeg vil også gerne være med 🙂

 • Reply
  Lisa Olesen
  2. maj 2013 at 9:08

  Hejsa. Faldt lige over din blog ad omveje og det her lyder da som et sjovt projekt! Er da også helt klart med hvis du mangler deltagere stadig 🙂

  Vh
  Lisa Olesen

 • Reply
  Oline Art
  10. maj 2013 at 17:27

  Det var da en mega god ide! Glæder mig til at se hvad der kommer ud af det. Øv jeg ikke har opdaget legen. Jeg elsker sådan noget!

  • Reply
   Oline Art
   11. maj 2013 at 17:02

   Jamen så er jeg med! Glæder mig til det bliver min tur:-)

 • Reply
  Signe Bang Hansen
  10. maj 2013 at 19:01

  Jeg ser også først legen i dag og bliver helt inspireret… Øv at jeg ikke nåede at være med i tide.
  Smil fra Signe

Leave a Reply