Kærlighed til julekugler – billedespam…

Julekugler er et most til jul – hele december måned faktisk. Når jeg tænker nærmere over det så har jeg de sidste mange år købt en eller flere julekugler, op til jul. Jeg falder for bling-bling, farverne og formerne. De kan være enkelt og alt for meget – det er fantastisk 🙂 Jeg synes de er lette at dekorere med, både i vinduer, dekorationer og ikke mindst på juletræet 🙂
Billederne nedenfor er af de senest købte. Jeg har en hel del i røde og guldnuancer fra tidligere år.

SONY DSC
SONY DSCSONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Anita
  18. november 2014 at 16:32

  Jeg har også en udpræget svaghed for julekugler i alskens farver! De er mit foretrukne pynt i december, og som du skriver kan de bruges på mange forskellige måder.

 • Reply
  Kristina // Frøken Lyngsø
  18. november 2014 at 16:50

  Skønne farver! 🙂

Leave a Reply