Julen ’12 #3, julekort – DIY (Christmas card)

Puha tiden går så hurtig, og lige om lidt er det jo juleaften… Det kom jeg i tanke om i weekenden. Og jeg kom så også i tanke om at det nok er på tide at få sendt julekort. Med inspiration fra Hanne, HER, og Jeanette, HER, fik jeg produceret lidt julekort. 

Jeg må indrømme, at jeg har produceret en god stak efter dem jeg viser her, men de blev uden den lille fine vimpel.

Jeg er blevet helt vild med at tegne på Hannes måde. Man behøver overhovedet ikke at være god til at tegne for, at tegne disse fine stregtegninger, og det ser stadig fint ud. Og jeg har allerede tænkt lidt andre projekter med streger, men dem må I vente med at se til efter jul engang 😉

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Pernille
    17. december 2012 at 22:29

    De er vel nok fine dine julekort – og hvor er du god, du i det hele taget får skrevet julekort. Måske man skulle lade sig inspirere?

Leave a Reply