Julegaver på pind…

I år er jeg både kommet godt i gang, og i gang i rigtig god tid. Sidste år nåede jeg nemlig overhovedet ikke at jule på bloggen. Jeg nåede heller ikke at lave de julegaver som jeg havde i tankerne. Men det laver jeg om på NU!

Jeg viser altså ikke resultaterne før efter jul, for disse gaver er til nogle hvis mødre også kan finde på at følge lidt med her på bloggen, så I må vente. Men jeg synes I skal se farvevalgene – måske det kan inspirerer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Simone
  2. november 2013 at 17:13

  Smukke farvevalg, glæder mig til at se hvad det er 🙂

 • Reply
  Mona Honnens
  2. november 2013 at 19:45

  Farvern er rigtig smukke, hmm…. hvad mon det bliver til ?? man må væbne sig med tålmodighed ;O)

  Mona

Leave a Reply