#julegaver #genbrug

For pokker altså! Hvert år kigger vi på hinanden og spørg hvad vi dog skal ønske os i år. For vi mangler jo ikke noget! Jeg vil så gerne, hvert år, finde den helt rigtig og personlige gave til mine nærmeste – men hvad er det helt rigtige? På den ene måde er det et svært spørgsmål og alligevel ikke, for det rigtige er vel det som personerne har skrevet på deres ønskeliste- eller hvad? Det synes jeg ikke. For hvis ikke de får det i julegave så går de da bare selv ud og køber det efter jul. Men så blev jeg inspireret af en kollega, og det fik mig til i sidste uge at spørger Thomas, om han vil være med til at vi skal finde året julegave til hinanden i den lokale genbrugsbutik. Jeg havde troede det krævet lidt mere overtalelse, men næh, han synes det var en super god ide 🙂 Så mig ned i genbrugsbutikken i mandags, og ved I hvad? det satte virkelig nogle tanker igang. Det var som om at det at skulle finde en gave fik lidt mere betydning. Det har jeg reflekteret lidt over i ugens løb. En tanke har været om det er fordi at den gave jeg finder i genbrugsbutikken nok fortæller lidt mere om mig selv, og hvordan jeg opfatter Thomas. Jeg fandt GAVEN til Thomas. Nu må vi se om han kan se det fede i det jeg har fundet, jeg synes i hvert fald selv at det er MEGA fedt. Jeg kan mærke at jeg glæder mig lige det mere til at åbne Thomas’ julegave. Selvom jeg rigtig gerne vil, så kan jeg af gode grunde ikke afslører hvad det er, endnu, så stay tuned!

Måske I heller ikke har fundet året julegave endnu, så kan det være det her var inspiration til at finde den måske lidt mere personlige julegave.

Bonus info! JEG HAR JULEFERIE NU 🙂

genbrugslogo- 800

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Libbie Melchart
  19. december 2014 at 8:46

  Du har så ret søde. Vi er sgu forkælede….
  Jeg har fået stukket en plovmand i hånden af mine svigerforældre, og jeg aner ikke hvad jeg skal købe til mig selv for dem!!!! HALLO men jeg bliver så praktisk… Synes ikke jeg kan finde nogen støvler til “kun” 500 og RC har jeg jo rigeligt af for ikke at snakke om Kähler….
  Tror jeg pakker plovmanden ind og lader den bliver start til opsparing til vores forårstur til London 🙂
  God jul

 • Reply
  Bente Nedergaard
  21. december 2014 at 8:22

  Skønt indlæg! For hvor er det sandt – for nogen af os ….. Og andre ligger søvnløse over, hvordan måneden dog skal hænge sammen, håber på at komme i betragtning når kirken deler julekurve ud….
  Så hep hep for jeres initiativ, glæde til både de nærmeste og i bredere forstand! Lad os gøre julens glædelige budskab konkret og sætte fokus på kærligheden til vores næste, også når det handler om at hjælpe materielt!
  Rigtig glædelig jul 🙂

Leave a Reply