Jule give away…

I anledningen af julen vil jeg gerne forkæle jer med en give away. I forbindele med Mayflowers pindevenpakke for nogle måneder siden fik jeg en masse lækkert bomuldsgarn, som jeg synes en af jer skal forkæles med. Garnpakken indeholder 6 nøgler sort og 2 nøgler rødt bomuldsgarn, cotton 8. For at deltage skal du følge mig på Instagram og smide en kommentar, hvor du fortæller om en af din families faste traditioner juleaften. Gaven sendes kun i Danmark.

Jeg finder en vinder den 24. dec. 2018.

Held & lykke, og rigtig glædelig jul 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Lisbeth
  22. december 2018 at 14:25

  Fælles juletræspyntning og Disney show

 • Reply
  a højsted
  23. december 2018 at 8:15

  Altid dejligt med garn
  God jul.

Leave a Reply