Jeg viser jer mine ufærdige projekter, vil I vise jeres?…

Åhh – i perioder har jeg mange projekter jeg ikke bliver færdig med. På nuværende tidspunkt har jeg 7 ufærdige projekter, som bare ligger og venter. Jeg det er ikke helt sandt, mit lappetæppe arbejder jeg løbende på og er aktuelt i gang med at rette på de sidste og så er jeg klar til at hækle dem sammen.

Udover lappetæppet er jeg har jeg følgende projekter liggende:

 • Net (Egen opskrift)
 • SUM SUM (Lutter Løkker)
 • Kjole (troede det ville blive flot med skift til anden farve, men NEJ)
 • Boljsepude af garnrester (Egen opskrift)
 • Vatrundeller (Kan ikke huske hvor jeg så dem)
 • “IsBjerget” – børnepude (egen opskrift)
 • Lappetæppe

Ud over de ufærdige projekter går jeg med to projekter i tankerne, som jeg håber jeg snart får tid til at komme i gang med. Men hvilket et jeg skal vælge at starte med er svært. Jeg regner med at oprette en afstemning her inden, så kan du afgive dit ønske om hvilke projekt du ønsker skal se dagens lyst først.

Har du ufærdige projekter liggende og vil du vise dem frem?
OBS!!! Du har nu mulighed for at ligge en kommentar her på indlægget og upload dine billeder i kommentarfeltet, af dine ufærdige projekter.
Jeg ser frem til at se dem alle sammen!

SONY DSCSONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Simone
  12. juni 2014 at 23:54

  Fine ting du er igång med 🙂 jeg er også igang med lappetæppet og så er jeg igang med en poncho 😉 Så ikke så mange projekter for mig.. Min kreativitet står på pause, efter studiestart desværre!

  • Reply
   admin
   13. juni 2014 at 7:10

   Det er altså et alt for omfattende projekt det der lappetæppe til min smag, men nu bliver det gjort færdigt og så holder jeg mig til tæpper hæklet i et stykke 🙂 Hvilke studie er du startet på?

 • Reply
  Tanja
  13. juni 2014 at 4:53

  Uhhh har en hel balje med ting. Et pudebetræk af jeans stof. At quilte pg kante 2 tæpper. Sy patchwork tæppe, lapperme et klippet. 2 Transport pusle tæppe. Oldemorfirkanter til en nederdel. Hæklet baby uro eller sutte/barnevognssnor. Stager til juletræ. Og det er bare de ting jeg i ammende stund kan huske. Nye projekter vrimler det med så der er nok at se til. ☺

  • Reply
   admin
   13. juni 2014 at 7:09

   Hej Tanja, tak fordi du viser dine ufærdige projekter frem, og tak fordi du prøvede den nye funktion af her på bloggen. 🙂 Jeg har også mine ting liggende i en kurve, jeg har dog valgt at pakke dem godt væk inden i mit kreaskab – ude af syne ude af sind, ikke altid optimalt 🙂

   • Reply
    Tanja
    13. juni 2014 at 7:59

    Hihi nej. Min står under skrivebordet. Prøver at gøre tingene færdig først, men som skriver er nye projekter bare sjovere. ☺

 • Reply
  Jonna
  18. juni 2014 at 21:20

  Uh, jeg har godt nok også en slem god stak… Sådan er krea-livet bare;-)

  Nævner i flæng
  -rombetæppe
  -granny stripe tæppe
  -hæklet pigevest
  -en Lille My
  -en elg
  -en politibamse
  Er dem jeg lige kan huske nu;-):-)
  Kh Jonna

Leave a Reply