Jeg opdaterer Blæsende Flæser…

Jeg har afsluttet et strikkeprojekt og det betyder, at der er blevet tid til langt om længe, at komme i gang med at opdatere opskriften på Blæsende Flæser. Jeg har måtte erkende, at der er fejl i opskriften, særligt i STR. 2 år, så nu går det ikke længere. Jeg har været så heldig, at få lov at prøve at hækle Blæsende Flæser op i Hobbiis eget Baby merino. Når jeg prøver nyt garn, har det stor betydning for mig, at garnet bevarer sin blødhed når det er hæklet op. Min erfaring er nemlig, at det ikke er alt garn der egner sig til hækling. Jeg vil godt afsløre allerede nu, at jeg er meget tilfreds med den her Baby merino 😊 Som nogle af jer allerede har erfaret så er opskriften i øjeblikke ikke til salg, Jeg forventer at den kan købes igen fra marst måned. Jer der allerede har erhvervet jer opskriften, sender jeg naturligvis den opdateret version til 😊

Indlægget er sponsoreret af www.hobbii.dk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Jannie Arildsen
  5. februar 2018 at 15:43

  Har lige hæklet Almas skørt til mit barnebarn. Faldt total for det skønne billede. Tak
  Hvordan laver du “hestetømmen” ?
  Skal have den med til Sjælland på lørdag, så please 🙏

  • Reply
   admin
   15. februar 2018 at 19:35

   Hej Jannie
   beklager jeg ikke nåede at svare dig – med hesttømmen mener du så bindebånedet? det har jeg strikket 🙂

   /Trine

Leave a Reply