Jeg er så klar til februar…

Projektet er fastlagt i strikkekalenderen, som jeg viste jer HER. Jeg har valgt projektet, som denne gang er en trøje til Thomas. Han har så fået lov til at vælge farven, og det blev sennepsgul. Jeg fandt Peruvian Highland Wool til 26 kr. pr. nøgle og gratis fragt, lige gyldig ordrens størrelse, ved Garn10.dk – det er noget jeg kan lide 🙂 Og da jeg var i gang med at shoppe garn, så faldt der lige et par nøgler mere, i lækre farver, i indkøbskurven. Jeg har tilladt mig, at købe rundpinde fra KnitPro. Jeg synes det er død smart, at de samme pinde kan bruges, og at man blot skifter wiren.

SONY DSC

SONY DSC

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Simone
  25. januar 2014 at 14:26

  Det ser rigtig lækkert og spændende ud 🙂

 • Reply
  Frøken Lyngsø
  25. januar 2014 at 15:46

  Jeg har rundpinde fra KnitPro og jeg elsker dem virkelig! Og sjovt nok, så har jeg også tænkte at mit næste strikkeprojekt skal være sennepsgult – når jeg altså bliver færdig med den poncho jeg valgte at strikke på pind 3!!

  • Reply
   admin
   25. januar 2014 at 17:23

   puha pind 3, det må tag lang tid!

Leave a Reply