Ind imellem bliver der tid til at hækle – sneak peak…

Min trang til at hækle er enorm for tiden, men jeg har bare ikke tiden til det. Arbejde, familie og huset, ikke mindst, gør bare at der ikke er tid. Lidt frustrerende fornemmelse, for jeg går med ideer til nye designs, som jeg rigtig gerne vil afprøve, men det kræver tid! Nå, men trangen aftager vel 🙂 En af de designs som jeg er kommet godt i gang med, er endnu et skørt, til de lidt større piger, 3-5 år. I får lige et lille glimt. Bagsiden har den fineste detalje, som jeg virkelige håber fungere når skørtet kommer på.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Katrine/Små tanker
  2. oktober 2015 at 13:04

  Simpelthen så fin, glæder mig til at se resten.

 • Reply
  Rikke
  1. februar 2016 at 19:24

  Glæder mig til opskriften! !!
  Den er så fin!

 • Reply
  Jeanne
  19. september 2018 at 20:40

  Den er så fin 😍
  Kan man finde opskriften nogle steder?

  • Reply
   Trine
   3. oktober 2018 at 10:38

   Hej Jeanne
   Tak skal du have. Nej, jeg fik aldrig skrevet opskriften ned, desværre!

   /Trine

Leave a Reply