Imens jeg (og en masse af jer andre) venter…

Jeg følger, spændt, Jeanette //Lutter idyl på Instagram, hvor hun jævnligt uploader sneak peak billeder om hendes kommende hæklebog. Det er ingen hemmelighed, at jeg er stor beundre af Jeanettes håndværk og kundskaber inden for hækling, så jeg SKAL naturligvis købe hendes bog, ligeså snart hun udgiver.
 
Men imens jeg (og en masse af jer andre) venter på at hun udgiver, så er jeg faldet over denne mega skønne strikkebog Knit for your kid, af Susie Haumann. Hold nu op en lækker indpakning. Jeg elsker hendes udtryk; lækre opskrifter, lækre billeder!
Til at starte med har jeg indkøbt til at strikke cardiganen i vævetstrik, bare i lidt mere drengefarver – blå.
Jeg vil også vildt gerne strikke islænder blusen til A, og så synes jeg bare hendes grå kjole er fantastisk – så er det jo godt at jeg kender flere små piger den vil klæde 🙂
 
 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Kirsten Madsen
  6. september 2015 at 16:38

  Hej har set at du har bogen knit for your kids. Jeg mangler vildt meget opskriften på islænder trøjen. Og bogen er enten udsolgt el udlånt på bibliotek.
  Og vil rigtig gerne i gang nu…
  Kan jeg få/købe en kopi af dig??
  Mvh Kirsten madden

  • Reply
   admin
   15. september 2015 at 16:27

   Hej Kirsten
   det er rigtig ærgerligt at den er udsolgt. Men nej det er ikke lovligt at kopier opskrifterne og videre sælge dem – så nej desværre.

   /Trine

Leave a Reply