HJÆLP til farvekombination…

Mindstemanden vil ikke sådan rigtig sove om dagen, for tiden, andet end hvis jeg kommer ham i bæresele eller barnevogn og triller en tur… Så jeg tog ham i selen, her til formiddag, og gik en tur, og kom tilfældigvis forbi den lokale garnforretning. Jeg skulle bare lige kigge. Der er så mange fede projekter jeg gerne vil have lavet, men jeg vil gerne lave det i det helt rigtig garn, og det koster altså nogle gange lidt mere end hvad budgettet kan klare. Mest fordi det jo ikke kun er et dyrt projekt, men flere dyre projekter…

Men jeg kom ud af butikken med 5 nøgler Ulrika uld garn, i nogle fantastiske farver!
Garnet er til et tæppe til sofaen, da jeg er DØD træt af det fleecetæppe vi har liggende på nuværende tidspunkt.

MEN hvilken farvekombination skal jeg dog vælge, at strikke det i??? Håber I der ude vil hjælpe mig 🙂

UPDATE: Se hvad garnet blev blev til HER

kombi 1
kombi 2
kombi 3
kombi 4
kombi 5
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Tante Grøn
  14. februar 2013 at 13:33

  Kombi 6 synes jeg:)

 • Reply
  Christina / KreaVilla
  14. februar 2013 at 14:12

  Hvid, grå, karry, lys blå, mørk blå. Tror ikke den kombi er der.

 • Reply
  Rikke Rasmussen
  14. februar 2013 at 21:16

  Jeg stemmer på nummer et!

 • Reply
  Susanne Tang
  6. april 2013 at 18:27

  Jeg stemmer på en kombination, hvor den gule og hvide ikke ligger ved siden af hinanden…;-)

Leave a Reply