HEP HEP HEP…

Jeg er inde i periode lige nu, hvor jeg klør på med at få hæklet nogle firkanter, så mit lappetæppe snart kan blive færdigt. Jeg mangler under 50, det er en stor motivation. Forleden aften hæklede jeg en del, så mange at jeg stadig har en tydelig streg på venstre pegefinger fra garnet der har hvilet 🙂 Jeg har lavet en “tæppeaftale” med Jeanet, hun har nemlig et sengetæppe hun også gerne snart vil være færdig med. Aftalen går ud på, at vi senest er færdige 1. maj 2014 – jeg regner nu bestemt med at blive færdig før, men det afhænger jo af hvor mange nye projekter der kommer i vejen 🙂

SONY DSC SONY DSC

SONY DSC

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Christina
  28. januar 2014 at 16:07

  Det blir helt sikkert rigtig flot – rigtig fine farver du har valgt.
  Jeg glæder mig til at se det færdige tæppe 🙂
  Jeg er også i gang med at hækle et tæppe med de firkanter – bare i babymodellen, så der skal ikke hækles så mange 🙂
  Der ligger lidt billeder på min blog.

Leave a Reply