#harlekinshåndklæder…

Nu får I det første håndklæde at se, og en sneak peak på det andet. Jeg havde godt nok tænkt mig at lave en bred kant af fastmasker rundt, det bliver det ikke til, jeg jeg synes eg havde svært ved at gør det pænt – jeg ved ikke om det er mine evner eller måske garnet der er skyld i det. Hvis nogle af jer andre har lavet med kant rundt, vil jeg gerne se det 🙂

Om ikke så mange timer tager jeg et smut til Malmø med 3 veninder, i kan tro jeg glæder mig som et lille barn – det bliver så hyggeligt! Jeg lover der kommer billeder fra vores tur.

Model: Harlekinshåndklæde – Opskrift: Tichtach – Nål: 3 – Garn: Søstrene Grene + Stof og Stil – Farver: armygrøn, lysegrå og grøn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Ditte
  30. maj 2014 at 15:40

  Helt klart ikke mormor! Sådan nogle kommer lige på min aaaalt for lange krea to dos.. Hvor er de fine!

 • Reply
  Karen Elisabeth
  30. maj 2014 at 18:16

  Hvordan bliver det grimt synes du? (bare fordi det måske kan vise om der kan gøres noget for at løse problemet)

  • Reply
   admin
   31. maj 2014 at 8:46

   Jeg synes ikke det bliver så pænt når jeg hækler fastmasker i siden af stangmaskerne, hvis du forstår? Jeg synes det plejer at blive fint når jeg hækler det i uldgarn, men i bomuldsgarn bliver resultatet ikke lige så godt.

 • Reply
  Ann
  30. maj 2014 at 21:10

  Det ser fint ud! Jeg skal også snart i gang, siden jeg så det i opskriftshæftet fra Hendes Verden har jeg tænkt på at lave det. Hvilket slags garn vil du anbefale? Jeg er nybegynder i hækling og har kun hæklet med Søstrene Grenes bomuldsgarn, men synes ikke det er så godt når man hækler ret stramt, som jeg gør. Og så er jeg spændt på hvordan siderne bliver… jeg synes det er svært at hækle lige….

  • Reply
   admin
   31. maj 2014 at 8:44

   Hej Ann,
   Jeg har faktisk hæklet i garn både fra søstrene Grene og stof og stil, og jeg synes resultatet er blevet godt.

   /Trine

Leave a Reply