Hæklet toiletpung til moster…

Min kære moster har netop haft fødselsdag, og vi skal i den kommende weekende over og fejre hende. Hun ønsker sig noget til sig selv. Vi har købt en mascara og neglelak fra Nilens Jord, indpakket i en hæklet toiletpung.

Se flere punge samt opskriften HER

OBS: krebsemaskerne har jeg lavet med dobbelt tråd på denne pung, da jeg ellers synes det er svært at få dem pæne.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Pernille
  12. juli 2012 at 9:22

  Hej. Tak for sidst – dejligt at se jer! Er blevet så inspireret af dig, at jeg nu også har kastet mig ud i at lære at hækle. Første projekt er et iphone cover (tænkte et lille projekt var godt at starte med) og derefter går jeg også i gang m sleeve til ipaden. Mangler bare lidt garn, der passer i farven til Ipadens ejer 😉 hilsen Pernille

 • Reply
  Trine
  12. juli 2012 at 19:13

  Hej Pernille, selv tak det var rigtig hyggeligt og skønt at se jer 🙂 super, tror du bliver glad for det når du opdager hvad der er muligt med hækling 😉 jeg kan anbefale bloggen “lutter idyl” som inspiration til iphone cover, hun har lavet nogle fine udgaver. God arbejdslyst! Hilsen Trine

Leave a Reply