Hæklet toiletpung til moster…

Min kære moster har netop haft fødselsdag, og vi skal i den kommende weekende over og fejre hende. Hun ønsker sig noget til sig selv. Vi har købt en mascara og neglelak fra Nilens Jord, indpakket i en hæklet toiletpung.

Se flere punge samt opskriften HER

OBS: krebsemaskerne har jeg lavet med dobbelt tråd på denne pung, da jeg ellers synes det er svært at få dem pæne.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Pernille
    12. juli 2012 at 9:22

    Hej. Tak for sidst – dejligt at se jer! Er blevet så inspireret af dig, at jeg nu også har kastet mig ud i at lære at hækle. Første projekt er et iphone cover (tænkte et lille projekt var godt at starte med) og derefter går jeg også i gang m sleeve til ipaden. Mangler bare lidt garn, der passer i farven til Ipadens ejer 😉 hilsen Pernille

Leave a Reply