Hæklet Linux Pingvin…

Min kære mand er lidt af en nørd – computer nørd. Foruden at sværge til Mac produkter, så er Linux hans førende operativsystem. Linuxs logo er en pingvin, som jeg har en ide om jeg vil hækle til ham. Men det er ikke lige sådan at finde en hækleopskrift på sådan en (som ligner). Den eneste “rigtige” hæklede Linux pingvin jeg har fundet er lavet af en som ikke vil dele sin opskrift med andre…. virkelig mærkeligt synes jeg, jeg tror sgu ikke hun er bekendt med ideen bag Linux.
Derfor har jeg besluttet mig, trods jeg er ny i faget hækling, for selv at forsøge at lave opskriften ud fra billederne samt en opskrift som ligner den mest.
Og her er min udgave så af Linux pingvinen TUX.

Så er opskriften klar, se den HER (pattern)

Update: Se Lille mormors version HER og Isabels version HER

Den ligner da helt godt 🙂
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Michael Starman
  3. juli 2012 at 7:00

  den er sej…

 • Reply
  Tine
  12. marts 2013 at 10:27

  Han er bare så fin din Linux pingvin! Jeg fik ham i gave af min mor til min fødselsdag sidste år, mest som en joke da jeg hedder Tine 😉 Tror ikke hun havde regnet med jeg ville blive så glad for ham som jeg altså blev. Jeg synes han er skøn!
  Kunne du tænke dig at se min mors version af din pingvin kan du tjekke ham ud her på min blog 🙂
  http://lillemormor.dk/lille-oldemors-fine-pingvin/

 • Reply
  Anna
  15. april 2015 at 9:58

  Hi there, I just loooove your Tux Pinguin. I would like to make one for my geeky husband too but it seems there is a problem with the link you give to the pattern (it sends me to the start web of your blog). Would you be so kind and send me the pattern? I would appreciate it soooooo much. Thanks!!!!!

 • Reply
  Kevin
  31. august 2019 at 9:44

  Hi, i wanted to do it, but i dont find the recipes for it.
  Can you reuploade it?
  Thx!

Leave a Reply