Hæklet julekugler // Crochet christmas balls…

Om vi vil det eller ej, december og julen er lige om hjørnet. Jeg har planlagt flere jule-projekter, både nogle traditionelle og nogle lidt mere utraditionelle af slagsen 🙂 Men jeg må jo heller komme i gang hvis I der ude skal nå, at producere mange af de fine juleting, som i disse dage titter frem på flere af de sociale medier.

Den første inspiration I får herfra, er klassiske julekugler. Jeg har været stærkt inspireret af kugler jeg tror jeg har set på et magasinet Sallys forside, på et tidspunkt. Jeg faldt for det rustikke look. En kombination af uldgarn og hækle kugler på tilfældigvis, synes jeg man opnår en uperfekthed og et rustikt look. Jeg har tilføjet mere eller mindre guldtråd, for guld hører julen til!

Disse julekugler er tiltænkt til, at hænge i et hjørne eller måske udenfor vores hoveddør under udhænget. Rebsnoren er bundet i lukkeenden, med et Hestknob, som laves i den rette længde.

Rigtig god fornøjelse 🙂

Model: Julekugler – Nål: 3 – Garn: Kauni – Farver: råhvid + lysegrå + mørkegrå – Tilbehør: guldsnor + rebsnor

SONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Bente Nedergaard
  21. december 2014 at 9:15

  Hej 🙂
  Altså, jeg kan ikke se opskriften på dine super flotte julekugler? Er det mig og min Ipad, det er galt med 🙂 Dine andre opskrifter ligger nemlig fint efter billederne, men ikke denne….
  Tak for dejlig inspiration! Glædelig jul

  • Reply
   admin
   22. december 2014 at 21:50

   Hej Bente,
   nej det er ikke din ipad 🙂 det er fordi jeg ikke har nedskrevet en detaljeret opskrift, men bare skrevet i “grovetræk” hvordan jeg har gjort. Grunden er, at jeg bare har hæklet kuglerne tilfældigt så de ikke blev ens, og ej helt kuglerunde.

   Rigtig glædelig jul og godt nytår!

   /Trine

   • Reply
    Bente Nedergaard
    22. december 2014 at 23:42

    Åh suk, alle de udfordringer …

Leave a Reply