Hæklet iPhone cover…

Ferien er for mit vedkommende slut, og der har desværre ikke været meget hækletid i ferien…Alt det er blevet til er dette iPhone cover, som jeg synes jeg manglede. Normalt har jeg min telefon i min pung, men sommetider har jeg brug for ikke at have pungen med, men vil stadig gerne kunne beskytte den. 
Jeg startede med, at hækle et ensfarvede cover, men det blev alligevel lidt for kedeligt. Derfor lod jeg mig inspirere af Jeanette‘s trekantsmønster. Det voldte mig lidt start-vanskeligheder – jeg er stadig meget ny i hækleverdnen og dens muligheder – men det lykkes mig!

Se flere iPhone covers HER

Se også Lines udgave af et iPhone cover HER

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Anne Marie V. Pedersen
  24. november 2014 at 22:00

  Hej ville høre om du måske kunne hækle er til en julegave. Ved ikke om du laver bestilling, så ville lige spørge ad. Vil gerne betale for det mvh 🙂

  • Reply
   admin
   28. november 2014 at 14:15

   Hej Anne Marie,
   Mange tak for din henvendelse. Jeg laver ikke bestillinger – desværre 🙂

   /Trine

Leave a Reply