Hæklet djævlehuer – homemade julegaver 2013…

Det er dejligt at kunne vise disse kreationer frem nu. Jeg lavede en sneak peak på dem i starten af november, men da det var til julegaver har jeg ikke kunne vise det endelig resultat før nu. Det er dejligt fordi de nu er givet væk til nogle glade modtagere, men det er også med stor tilfredsstillelse over at blive opmærksom på at jeg i 2013 faktisk havde overskud til at lave nogle julegaver selv, hvilket jeg flere år gerne har ville, men ikke rigtig har haft det store overskud til pga. studie, arbejde og familielivet generelt. Den blå djævlehue er allerede taget i brug som I kan se – det er min gode veninde Lines dreng, Anders, den er lavet til – jeg synes den klæder ham hammer godt 🙂 Den pinke udgave er lavet og givet til min anden gode venindes datter, Carla.

Opskrift: Sys Fredens – Model: Djævlehue – Str.: 8-12 mdr. – Nål: #4 – Garn (pink): Drops Alpaca mix (fv. 0517) og Drops Alpaca (fv. 2921) – Garn (blå): Indiecita (fv. 401) og Indiecita (fv. 228).

SONY DSC

SONY DSC

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Sandra
  5. januar 2014 at 20:45

  De er simpelthen så fine! Jeg har selv lavet flere djævlehuer efter opskriften, og den er så super nem at følge. Jeg er helt vild med måden du har lavet striber på – måske man skulle have gang i endnu en djævlehue?

  God aften herfra 🙂

 • Reply
  Simone
  5. januar 2014 at 21:50

  Årh de er godt nok søde 🙂

 • Reply
  Gunilla Palsholt
  17. august 2015 at 20:46

  Hej jeg er vild med din side ??
  Jeg problemer med sys opskrift..
  Når jeg hækler A-delen og B-delen skåner begge mod højre.. A-delen slutter med en hel rk rent fm og del B starter med samme rk.. Kan det passe??
  Mvh. Gunilla

Leave a Reply