Hæklet djævlehue med kvast…

Jeg har hæklet en djævlehue i uld til A. Mønsteret er fra hæklehæftet “Babyhæklet” af Sys Fredens. Kvasten har jeg selv tilføjet, jeg synes simpelthen kvaster klæder børn 🙂 Jeg købte kvasten på kreamessen i Fredericia for nogle weekender siden. Den orangefarve står rigtig flot til A’s blå jakke og blå flyverdragt. Kvasten har jeg sat fast med en knap; jeg har syet knappen på indvendigt i toppen. På kvasten er der en elastikløkke, som jeg har ført igennem det hæklede og fastgjort rundt om knappen på indersiden. Knappen generer ikke hovedet, idet huen ikke bliver trukket helt ned til hovedet.

Model: Djævlehue – Str.: 8-12 mdr. – Nål: #4 – Garn: Indiecita Alpaca Fleece og Drops Alpaca Mix – Farve: 401 (lys grå) og 0517 (mellem grå)

SONY DSC

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Jeanet
  19. november 2013 at 19:20

  Vi vil se den på 🙂

  Hvor er den sød

 • Reply
  Simone
  19. november 2013 at 22:18

  Årh hvor er den bare sød.

Leave a Reply