Hæklet Boulder chalkbag…

Jeg tog det som en kærlighedserklæring, da manden og jeg stod i en friluftsbutik i Frankrig i sommerferien, og han stod med en Boulder kalkpose og sagde, at han ønskede sig sådan en. Jeg foreslog at han købte den han stod med, men til det svarede han: “nej, jeg ønsker mig en som du har hæklet”. 
Det er da sødt eller er det bare mig der er pladderromantisk 😉

Så jeg er i gang med at kreere en kalkpose… Jeg er fædig med hækle-delen. Inspiration til farvesammensætning har jeg fået fra Lutter Idyl‘s ideer til iPhone covers.

Jeg mangler nu at sy “indmaden” til kalkposen – jeg opdatere indlægget så snart det er syet.

Forskellen på en alm. kalkpose og en boulder kalkpose, er at størrelsen. Min udgave giver manden mulighed for at have begge hænder i posen samtidig. Der udover er der ikke behøv for at kunne hænge boulder kalkposen i klatreselen.
Kanon ide at hækle med dobbelt farve!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Simone
  13. september 2012 at 10:19

  Hvor er den flot 🙂 Er vild med farverne, og ret sødt at han hellere ville have en du havde lavet 🙂

 • Reply
  Trine
  13. september 2012 at 12:54

  Ja jeg synes også farvesammensætningen er flot… 🙂

 • Reply
  Bodilsens verden
  13. september 2012 at 16:49

  Det er graviditetshormoner 😀
  Den er godt nok blevet fin, nu kan han klatre højt, højt, højt 😀

 • Reply
  Christel | Colors and Creations
  26. september 2012 at 11:08

  Det er SÅ dejligt, når ens kæreste/mand gerne vil have hjemmelavede gaver 🙂 Min forlovede siger altid, at han ønsker sig noget, jeg selv har kreeret – senest broderede jeg Mega Man til ham i fødselsdagsgave (figur fra konsolspil, han spillede som barn).
  Din blog ser rigtig fin ud, så jeg har meldt mig som fast læser. Jeg håber, at du også har lyst til at kigge forbi min blog 🙂

  /Christel

 • Reply
  tichtach
  27. september 2012 at 0:19

  Hjarmen, hvor er den fin – virkelig fine farveskift med dobbeltfarverne!

  Og så sidder jeg lige med min egen griner her, fordi jeg slet ikke kunne komme på, hvad man skulle bruge en kalkpose til. Bobspil? Billiard? Skolelærer? Men begge hænder, skulle ned i den…. aha! KLATRE 🙂 Åh ja, de små glæder. Men superfin er den, det er bare det, jeg ville sige 🙂

  KH
  tina

  • Reply
   Trine
   27. september 2012 at 9:57

   HAHA Tina, det fik også smilet frem på mine læber… men hvor skulle du dog også vide det fra hvis ikke du sådan lige er inde i “klatreverdenen” 🙂

   /Trine

Leave a Reply