Hæklet bestik-julesokker til julebordet…

Jeg er SÅ klar til at dække årets julebord… For søren jeg har været flittig med at få hæklet bestikstrømper til alle 10 mand. Opskriften er fra Filihunkat. Det er den opskrift jeg også har lavet Aksel gavesok efter, som jeg viste HER. Jeg har hæklet bestiksokkerne i mercerised bomuldsgarn, det synes jeg gør at strømperne fremstår mere elegant (hvis man kan sige det om julesokker?!) Hvis du sidder og tænker “ej dem ville jeg gerne have på mit julebord, i år, så fortvivl ikke! En strømpe er hurtigt lavet, så hvis ikke I bliver for mange kan du godt nå det endnu 🙂 Opstillingen på billedet er ikke den endelige. I må venter til efter jul med at se mit bud på et julebord 🙂

Opskrift: FilihunkatNål: 3 – Garn: Hjerte Garn, Diamond cotton 8/4 – Farver: råhvid (fv. 201) + sand (fv. 4950) + rød (fv. 4501)

SONY DSC SONY DSC

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Mette
  19. december 2014 at 22:16

  hvor er de fine. Suk, jeg havde samme plan, men har kun nået sølle to – og vi bliver 11.

 • Reply
  Anita
  20. december 2014 at 9:48

  De er bare så fine og dekorative på julebordet. Jeg kan godt lide det lidt “gamle look”, som dine har fået. Flot arbejde.

 • Reply
  Lis Winther
  21. oktober 2017 at 16:56

  Hej.
  Når du skifter farve hvad gør du så for at få overgang jævn. Har prøvet flere metoder men synes ikke rigtig det bliver fint.

  • Reply
   admin
   18. december 2017 at 21:11

   jeg er ikke sikker på jeg ved hvad du mener med jævn? man kan ikke undgå at se farveskiftet, men jeg forsøger at lave farveskiftene lige over hinanden, så de ikke går skråt ind over bagsiden af sokkerne.

   God jul!

Leave a Reply