Opskrift på Shopperen…

Jeg elsker jeres respons på mine krationer, det er ærlig snak og det er det der motivere mig til gang på gang at kaste mig ud i nye designs og bruge tiden på at skrive opskrifterne ned, for det er simpelthen så motiverende at folk kan lide det man laver. Så endnu en gang har jeg givet mig tid til at grifle en opskrift ned, denne gang på denne shopper, som var en ide som jeg var meget i tvivl om jeg ville blive tilfreds med  resultatet, mest af alt ift. farve sammensætningen. Men jeg er blevet rigtig godt tilfreds. Jeg synes jo ikke man få for mange shopperen eller indkøbsnet og det er så nemt at lege med farvesammensætninger i sådan et projekt.

Opskriften kan købes for en flad 10 krone på www.kvalitid.dk

Opskrift: kvalitid.dk – Model: Shopperen – Nål: 3 + 3,5 – Garn: Drops Belle + SG – Farver: kirsbær, gl. rosa, sølvgrå, lys søgrøn, mørk søgrøn

Se forskellige versioner her: @vibemai

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You Might Also Like

28 Comments

 • Reply
  Annette
  1. december 2015 at 19:44

  Hvor er den bare fin, og lækre farver

 • Reply
  Dorte
  1. december 2015 at 21:47

  Dejlig opskrift. Håber jeg får tid i det nye år til at prøve den af

 • Reply
  Sille
  2. december 2015 at 20:36

  Jeg har vist sagt det før, og siger det gerne igen – det er altså bare superfine ting, du laver. Hvem der bare var så kreativ!
  Tusind tak fordi du deler!

 • Reply
  Simone
  13. december 2015 at 9:50

  Må man spørge hvor meget garn du brugte til denne lækre shopper?

  • Reply
   admin
   14. december 2015 at 14:25

   Ca. et nøgle pr. farve

   /Trine

 • Reply
  Karina
  2. februar 2016 at 21:38

  Hej Trine

  Jeg har forsøgt med en kommentar på IG men nu prøver jeg også lige her – jeg er lidt i tvivl hvordan du udfører punkt 9.

  Hedder det noget specielt så jeg kan google det eller kan du forklare lidt mere uddybende 🙂

  Er jo ivrig for at komme videre men den fine fine sag.

 • Reply
  Anna
  6. februar 2016 at 23:19

  Hej
  Jeg er gået i krig med din opskrift. Pkt 2+3, skal der ikke stå ’59 fm’? Istedet for luftmasker? Jeg er lidt forvirret….

  • Reply
   admin
   7. februar 2016 at 18:34

   Hej Anna
   det har du da ret i der skal 🙂 Det er nu rettet – tak for hjælpen!

   /Trine

   • Reply
    Anna
    22. februar 2016 at 15:02

    Hej Trine
    Hvor stor er din shopper? Synes min bliver så lille…

    • Reply
     admin
     22. februar 2016 at 20:25

     Hej Anna
     jeg har den ikke lige ved min hånd, men mit bud er 40 cm i bredden og 50-55 cm i højden.

     /Trine

 • Reply
  Dorthe
  16. februar 2016 at 12:11

  Jeg er i gang med det her net, men det er som om, at det hele drejer mod højre, så det bliver skævt. Jeg har brugt det garn du anbefaler og har nu forsøgt tre gange, men det sker hver gang. Jeg har det rigtige antal masker i hver omgang.
  Kan du hjælpe?

  • Reply
   admin
   22. februar 2016 at 20:27

   Hej Dorthe
   bare rolig, det er ikke dig der gør noget forkert, mønstret drejer sig, fordi du hækler rundt, men fortsæt bare, for det er slet ikke så slemt (synes jeg) når først man er færdig og får taget det i brug. Hvis nu du synes det forskyder sig for meget, så start mønstret lidt længer mod venstre 🙂

   /Trine

 • Reply
  Tenna
  23. april 2016 at 7:01

  Har været gået i krig med dit flotte net. Udover det forskyder sig til den ene side så er mine farve skidt i stgm vildt grimme. Synes slet ikke man kan se dine? Har forsøgt at Google pæne farveskift i stgm men finder kun ved fm. Har du er fif så overgangen ikke bliver så markant? Har forsøgt med hstgm.

  • Reply
   admin
   24. april 2016 at 20:06

   Hej Tenna
   jeg laver mine farveskift ved, med den første farve, at lave sidste stgm næsten færdig til jeg har to lykker på nålen, den sidste gang jeg trækker tråden igennem gør jeg det med den nye farve (samme princip som med skarpt farveskift i fm) og fortsætter videre. Jeg har lavet farveskiftene i siden af nette, så synes jeg ikke det er så tydeligt.

   Jeg håber det er forståeligt formuleret 🙂

   /Trine

 • Reply
  Tenna
  24. april 2016 at 21:17

  Tak for det Trine… Det har jeg også gjort… Synes mine er tydelige – også fordi jeg ikke kunne se dine farveskift… Men så gør jeg det vist som man skal 😊

 • Reply
  Anabelia
  15. maj 2016 at 17:29

  Fabulous shopper bag! I fell in love with it since I saw it. Thank you very much for sharing the pattern. I have included this bag in my selection of “loved projects” of this week. Have a wonderful weekend! xxx

 • Reply
  Naniluce
  15. maj 2016 at 22:10

  Sorry I don’t speak your language… could you please just tell me what is the stitch that makes the vertical stripes effect? Thanks!!! It’s a really cute bag, pattern and colour wsie!

 • Reply
  Birgit
  27. juni 2016 at 20:31

  Hej Trine

  Sikke en smuk taske. Tak fordi du deler din opskrift! Jeg kan ikke finde den mørke og lyse søgrønne farve. Er det drops eller SG garn (sidst nævnte kender jeg heller ikke – jeg er lidt af en rookie :))

  • Reply
   admin
   28. juni 2016 at 20:25

   Hej Birgit
   Det var så lidt, fornøjelsen er helt på min side 🙂
   De tre nederste farver er Drops garn og de to øverste er fra SG 🙂

   /Trine

 • Reply
  Mette
  14. november 2016 at 19:19

  Lækker shopper! Må jeg spørge hvad årsagen er til at du skifter nål, når du går fra fm til stgm? 🙂

  • Reply
   admin
   23. november 2016 at 12:27

   Hej Mette
   Fordi hæklefastheden ændre sig for meget når man skifter m 🙂

   /Trine

 • Reply
  Helle Lykke Pedersen
  20. juni 2017 at 13:54

  Hej, Vil prøve denne lækker shopper, men hvad er SG Garn ??
  Og hvordan laves punkt 9 – har set i anden kommentar at du linker til lutteridyl – men sorry – det gir slet ingen mening for mig.
  Kan du forklare lidt 🙂 tak.

  • Reply
   admin
   24. juni 2017 at 20:09

   Jeg har sendt dig en mail med billedevejl.

   /Trine

 • Reply
  Simone
  24. juni 2017 at 19:35

  Love the pattern!
  I would love an English version… probably a few other non-Danish followers would love that too 😉
  Could you tell me which stitch you use for the bottom and for the upper part? Than I can probably figure it out by myself.
  Hartelijke groet from the Netherlands,
  Simone

 • Reply
  Maria
  6. juli 2017 at 21:08

  Jeg forstår heller ikke punkt 9. Hvis den skal laves som beskrevet, udvider min jo hele tiden.!?

 • Reply
  Michelle
  2. september 2019 at 14:51

  Hej 😊
  Jeg vil gerne lave din shopper og har købt fem nøgler garn. Men brugte du dobbelt tråd? Mvh

  • Reply
   Trine
   3. oktober 2019 at 21:42

   Hej, nej enkelt tråd 😊

   /Trine

Leave a Reply