Gratis opskrift på årets Bling-bling nissehue…

Så skriver kalenderen 1. nov., og det er blevet tid til, at julen så småt finder sin vej til bloggen. Som lovet på IG, så bliver årets første juleprojekt fra min hånd og opskrift til jer, dette års version af Bling-bling nissehuen. Opskriften indeholder str. 1-2, 3-5 år og en one size voksen str.. Jeg glæder mig rigtig meget til, at se jeres versioner af nissehuen og jeg håber I vil dele jeres resultater, enten nedenfor i kommentarfeltet eller på IG, gerne under #Blingblingnissehue 🙂

Model: Bling-bling Nissehue – Nål: 3 + 3,5 – Garn:  Hjertegarn – Exclusive Alpaca– Farve:  2207 Grå + 2060 Rød – Tilbehør: tynd gultråd

Opskrifer kan købes HER

SONY DSC

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Sille
  3. november 2016 at 22:16

  Det er jo en “Holger-hue”! 🙂 Helt perfekt til min nevø!
  Og så i øvrigt et stort tillykke med den lille, ny verdensborger. Imponerende, at du har tid til at være så produktiv med sådan en størrelse.

  • Reply
   admin
   9. november 2016 at 8:00

   Godt du (din nevø) kan få glæde af opskriften 🙂 Indtil videre sover hun ret mange af døgnets timer 🙂

   /Trine

 • Reply
  Heidi
  14. november 2017 at 19:49

  Hejsa!
  Jeg er ny ud i hækling og faldt over din søde nisse hue, skal dog lige vide om der er noget jeg hat misforstået, for der står slå 14 lag masker op og hækle rib. Bliver det ikke lige lidt nok til en voksen hue i omkreds 🙂 undskyld hvis det er mig der misforstå

 • Reply
  Heidi
  14. november 2017 at 19:51

  Undskyld det VAR mig som ikke fik læst hele opskriften 🙂 har forstået ribkanten og det næste forløb. Glæder mig til at komme rigtig i gang. Kh Heidi

 • Reply
  Rebecca
  10. december 2017 at 15:03

  Hejsa
  Jeg så denne fine nissehue, og tænkte hvad gør man hvis man gerne vel lave den længere?

  • Reply
   admin
   18. december 2017 at 21:05

   Du øge blot antallet af omg. hvor du ikke laver indtagninger.

 • Reply
  Louise
  29. september 2018 at 7:24

  Hej. Jeg kan ikke lige umiddelbart se noget i opskriften om garntype. Hvilken slags garn og hvilken løbelængde har du brugt? Vh Louise

  • Reply
   Trine
   3. oktober 2018 at 10:36

   Hej Louise
   Tak for tippet, jeg kan godt se det mangler. Jeg har nu tilføjet info i blogindlægget. Det er Hjertegarn – Exclusive Alpaca i grå og rød jeg har brugt. løbelængden er 166 m pr. 50 g.

   /Trine

Leave a Reply