Give away #1 – VINDERNE…

Så blev der tid til at trække lod i min første give away. Først og fremmest vil jeg gerne takke jer der har deltaget. Jeg sagde til Thomas, at mit mål var at der var min. 10 deltagere, og det mål har jeg i hvert fald nået 🙂 Så vil jeg også gerne takke jer der har valgt at blive fastlæser af bloggen, jeg er glad og stolt af jeg har rundet 40 læsere så hurtigt. Som lovet ville jeg trække mere end én vinder afhængigt af hvor mange læsere jeg kom op på. Da jeg er kommet op over 40, så trækker jeg 3 vindere.


Og nu til det vi alle har ventet på…….. VINDERNE ER Helena, Daniela og Nynne

TILLYKKE
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Helena
    7. januar 2013 at 22:24

    Ihhhh hvor fedt har allerede sendt dig en mail;-)

Leave a Reply