Gemmer du også banderoler?…

Jeg gennem på banderoler, og en stump af det garn jeg har gode erfaringer med. Jeg gemmer det for at kunne huske kvaliteten og farverne. Gemmer du på banderoler? hvis ja, hvordan?

SONY DSC

SONY DSC SONY DSC

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Simone
  16. januar 2014 at 20:13

  Det synes jeg er sejt 🙂 Så organiseret er jeg desværre slet ikke!

 • Reply
  Camilla
  16. januar 2014 at 20:41

  Sikke smart at gemme banderolerne sammen med en lille stump garn. Jeg synes tit det er ærgerligt at jeg ikke kan huske hvilket garn jeg har brugt til en bestemt ting når jeg næste gang vil Valverde noget af det samme garn. Måske man skulle begynde at gemme dem? Tak for inspirationen.

 • Reply
  Maria
  7. juni 2014 at 23:28

  Genialt! Jeg forsøger at gemme dem men de ender i bunden af strikkekurven, iturevet også har jeg glemt hvor de høre til.

Leave a Reply