Fjällräven, nu til gravide…

Graviditet er en kvindes lod, og det er også helt okay med mig, men jeg blev godt nok trist den dag jeg fandt ud af jeg ikke længere kunne være i mine Fjällräven bukser. I en periode gik jeg med dem uden at lukke knappen, men så fik jeg en ide: “skat må jeg gerne få et par nye Fjällräven busker, når jeg har født?, de andre er ved at være gamle”. Manden svarede: “ja det må du da gerne”.
FEDT FEDT FEDT… klippe klippe klippe, sy, sy, sy… og yups, så havde jeg syet killer i siden. Nu er jeg ejer af et styks Fjällräven til gravide 😉 
 
Jeg har syet en kile i hver side.
Har brugt sort stof, med masser af stræk 🙂
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Ditte Thisgaard
  3. januar 2017 at 9:24

  Ved det er mange år siden, men googlede lige gravid fjallrævbuks, og så kom jeg ind på din fine side. Har du dem stadig, og vil du sælge dem? 🙂 Vh. Ditte

  • Reply
   admin
   3. januar 2017 at 12:14

   Hej Ditte
   nej desværre, dem har jeg ikke mere 🙂

   /trine

Leave a Reply