Februars strikke projekt – HEP HEP HEP…

Kom så Trine, du ved du kan… Hold op jeg er kommet bagud. Jeg kan nævne mange faktorer der har været skyld i at jeg ikke er så langt som jeg burde være på nuværende tidspunkt. En masse overarbejde, en masse “pille op” arbejde, da jeg opdaget en kæmpe fejl og så selvfølgelig nogle andre overspringshandlinger 🙂
Jeg gør alt for at nå at blive færdig inden fredag, for der skal jeg jo i gang med marts’ strikke projekt, som jeg glæder mig rigtig meget til. Jeg har været nødt til at ændre lidt i strikke kalender, da det garn jeg skulle have brugt til marts projektet, først er kommet på lager igen i går. Så martsprojektet bliver udskudt. Jeg viser mit nye marts projekt frem senere i denne uge.

Læs mere om strikkekalenderen HER.

SONY DSC

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Sine Smed
    25. februar 2014 at 18:24

    Hvor er det bare et lækkert mønster og farve! Skidt med at du ikke når tidsplanen, bare du bliver glad for blusen.

Leave a Reply