Fastelavns pynt – af den seje slags…

I går eftermiddag hyggede vi med at lave perlerplader. Jeg har fundet inspiration ved Frk. Hansen, som (vist nok i weekenden) viste sine fine Hama-katte på IG. Aksel ville også gerne lave en kat med sine jumbo perler. Så jeg fik den ide at tegne cirkler på et stykke ternet papir i de farver han skulle bruge (jeg synes han skulle bruge 😉 ) Så fint gik det!!! I dag har vi så, med kæmpe mega meget øjenbetændelse i øjnene, klippet grene i haven, og jeg har fået monteret sløjfer og fiskesnørre til ophæng – og fint ser det ud i vores vindue 🙂

 


 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Karin
    2. februar 2016 at 22:08

    De er sørme fine i maxiperler. Tror da, jeg skal have “arbejdsbørnene” i gang i morgen.

Leave a Reply