Fastelavn er mit navn…

Mor jeg har altså ikke lige tid, jeg ser RAMA SJANG! Hihi, men jeg fik da nogle billeder 🙂 Årets kostume blev et får, og ikke bare hvilket som helst får, næh nej det er fåret Timmy, hvis man spørg den lille herre selv 🙂

For hvem skyld er det lige at jeg klæder min 2,5 årig søn ud? det skal jo gerne være for hans skyld, men jeg synes da det er SÅ HYGGELIGT. Men min holdning er at det skal være på Aksel primisser. Den tanke havde jeg med da jeg valgte kostume. Jeg havde håbet på, at jeg bare kunne købe mig til et kostume, men jeg ved at jeg aldrig havde fået Aksel ned i et kostume, som han ikke kunne relatere til, og det er de færreste kostumer, som børn i 2 års alder kender til. Aksel kender f.eks. kun meget lidt til klassiske figurere som “ridder”, “Turtles” m.fl. Og han er ikke særligt fascineret af disse. Så hovedet måtte ligges i blød… En morgen bragede der “Timmy time” ud af fjerneren, og så var det afgjort, for Aksel ved godt hvem Timmy er, og synes Timmy er helt fantastisk 🙂

Så så man mig, shoppe sort body, sorte strømpebukser, uldent stof og en djævlehue. Jeg bugte sønnikes vest som mønster, dog forlængede jeg kostumet lidt. Og TA DA! Han er vild med det, men huen med øre, den kan jeg da stikke op der hvor solen ikke skinner. Det siger han selvfølgelig ikke, men jeg ved det er hans mening om den 😉 Han nægter fuldstændigt – jeg var forberedt, jeg kender ham jo, men jeg havde da lov at håbe 🙂

SONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSC

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Mette
  20. februar 2015 at 13:51

  Hvor er han sød og dejligt at din tilgang til udklædning er på hans præmisser – da vores dreng var knap 3 år og ville være cowboy, gik det bare så fint herhjemme – men da dagen oprandt ville han ikke have tøjet på i vuggestuen, så det lå ude i garderoben hele dagen (det var bare en hat og en vest) i fald han ombestemte sig.

 • Reply
  Sysleren
  20. februar 2015 at 13:52

  Hvor er det fint! Min datter var faktisk også Timmy, da hun var to år. Jeg brugte vist samme stof som dig, og syede en slags vatteret bold med hul til hoved, arme og ben. Jeg var simpelthen så stolt, men barnet nægtede at tage det på. Heldigvis ombestemte hun sig, straks hun så de andre udklædte børn.

  Hvis du er nysgerrig, ligger der et billede af mit lille sure lam på min blog.

 • Reply
  Line
  21. februar 2015 at 9:58

  Sikke en god (og dejligt nem) løsning!!! Her var det Rasmus klump – blå hue, røde bukser med påmalede prikker og seler. Det var også lige til at overskue!
  Sød ser han ud, din lille timmy :.

Leave a Reply