Et hængeparti…

Så blev det tid til at følge op på et hængeparti.

For noget tid siden viste jeg jer dette patchwork “tæppe” jeg har syet, og spurgte om I kunne gætte hvad det var til. I finder det omtalte indlæg HER
Der var faktisk en der gættede rigtig, nemlig afskærmning til barnevognen. 
Nu vil jeg så viser jer hvordan jeg har valgt at fastgøre det i kareten 🙂

Manden min har været indeover projektet, og har lavet 5 fine knapper i fimo. 3 af dem har han syet i kalechen, og 2 på tæppet.
Så kan det monteres i de elastikker jeg har monteret på tæppet, samt i de to elastikker som sidder i barnevognen.

Igen vil jeg advare mod at man dækker åbningen helt til, idet der kan blive meget varmt i vognen og meget dårlig cirkulation.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  by Busk
  16. juni 2013 at 21:26

  Det er godt nok blevet fint, godt tænkt med knapperne 🙂

 • Reply
  Anonymous
  24. juni 2013 at 21:48

  Ja, undskyld, at jeg nu sikkert lyder som en sur gammel tante.
  Men jeg fatter simpelthen ikke, hvorfor børn idag, ikke får lov til at få frisk luft ind til sig. Hvorfor skal der overhovedet dækkes til? Ja, solen skinner. Og hvad så?? Så vender man da bare barnevognen, så lillemanden ikke får solen bragende ned i hovedet.
  Der bliver jo skyhøje temperaturer nede i sådan en barnevogn.

  Og som der bliver pylret om børn idag, så er det da tankevækkende, at man ikke pylrer, så de ikke dør af hedeslag. (Men børn idag skal åbenbart også have skæve tænder, for de render konstant rundt med sutter i munden – men nu stopper jeg, for det er bare to af mine kæpheste ang. “moderne børneopdragelse”, som jeg bare ikke kan snuppe)

Leave a Reply