En ægte kærlighedshistorie fortalt med platter…

Så er Bjørn Wiinblad også flyttet ind hjemme hos os. Har luret lidt på forskellige Wiinblad sager længe, men har ikke været sikker på, at det passede ind hjemme hos os. Men så i dag på et lokalt bagagerumsmarked, fandt jeg alle 12 månedsplatter, som var i meget fin stand, til en ok pris, så kom de altså med hjem.

Ja og hvor skal de så lige hænge?

Vi blev enige om, at en kærlighedshistorie bedst passer ind i vores soveværelse. Så ned røg korkopslagstavle, som jeg viste jer HER, og op kom platterne – det ser egentlig super godt ud 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Connie
  9. juni 2013 at 9:18

  Super fed måde at hænge dem på! 🙂

 • Reply
  Lise N.
  9. juni 2013 at 9:49

  Haha! Hvor retro! Tænkt sig, jeg har arvet dem alle af min farmor, og jeg aner ikke hvad jeg skal gøre af dem. Godt af platterne tager sig så godt ud hos jer 🙂 Set fint ud på den fede måde.

 • Reply
  Jeanette / Lutter Idyl
  9. juni 2013 at 21:25

  Jeg er heller ikke hoppet med endnu men det der ser da bare super fint ud! Den skriver jeg mig lige bag øret hvis man skulle være så heldig at falde over platterne…og ja fed måde du har hængt dem op på! 🙂

Leave a Reply