De fineste djævlehuer…

Jeg har længe længe længe beundret Finest striks skønne Vintergæk opskrift. Og for lidt tid siden tog jeg mig sammen til, at købe opskriften. Den lille råhvide er en barselsgave, og den røde var lillesøsters decemberhue. Jeg må i gang med en råhvid, en grå, en lyserød – måske bare en i alle farver, til lillesøster, for den er simpelthen for sød, den hue 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Helle
  5. januar 2017 at 13:15

  Ih, hvor er de fine 😍

 • Reply
  monica
  10. marts 2017 at 23:59

  Jeg har kigget længe på den hue – den ser så fin ud! Du har vel ikke et billede, hvor den er på et lille hoved? Er interesseret i pasformen 🙂

 • Reply
  Rikke
  9. august 2017 at 10:22

  Hvor er opskriften købt? Er den på dansk?

Leave a Reply